Donna Huizenga Oneness
 
102


Donna Huizenga nodigt u uit om een bezoek te brengen aan het schilderij ‘Oneness’ , in de maand juni te zien in de Portiersloge in de Haddingestraat in Groningen.

In ‘Oneness’  valt het denken (het mannelijke) volledig samen met het voelen (vrouwelijke): een ervaring waarvan we soms onverwacht een glimp opvangen in onszelf, of in contact met een ander. Het schilderij drukt dit uit in de samensmelting van man en vrouw. Het heeft geen kleur, omdat het niet de intentie is om een sfeer neer te zetten uit het dagelijkse leven, maar om uitdrukking te geven aan een universeel principe dat in ieder mens aanwezig is. Het zwart is het onderscheidende mannelijke en het wit het grenzeloze vrouwelijke, waarbij het aardse versmelt met het hemelse en het beeld van man en vrouw opgaat in de omgeving.

Donna Huizenga geeft trainingen geweldloze communicatie in organisaties, en de erkende post-hbo-opleiding universeel creatief coachen in Groningen. Open dagen: 30 juni, 28 juli, 25 augustus en 8 september 2018
.

www.classroomcreatiefcoachen.nl
Juni 2018